Altitude Game: Forums

Altitude Game: Forums (http://altitudegame.com/forums/index.php)
-   Tech Support (http://altitudegame.com/forums/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Map editor won't open map (http://altitudegame.com/forums/showthread.php?t=10131)

Mango777 09-03-2016 05:26 AM

Map editor won't open map
 
Hello, Mango here. I had been attempting to make a map before, using the map editor, but today when I attempted to open it the file would not open. The editor continues showing the previous map, and if you open it from default, it just says "Map", and shows a blank map. I have some backup copies of the map, and they open just fine. However those copies are behind a week and are missing much content. Is there a way to get the map operable again?
http://i.imgur.com/D4xXo3O.png
I don't know what else to say.

VAN1SH1NG 09-03-2016 05:37 AM

Maybe if you upload the entire map editor folder for the broken map and the last working version of the map, we can see what the problem might be.

LewisH 09-03-2016 08:54 AM

I would be interested in seeing the un-openable map.

Mango777 09-04-2016 04:16 AM

Ok then, how would I do that? Should I put the folder in a .zip folder and save it as an attachment? :confused:

edit: I put the .alte text from microsoft notepad on google docs: https://docs.google.com/document/d/1...it?usp=sharing

biell 09-04-2016 05:20 AM

I checked the alte file, it is a valid XML document and parses just fine. I loaded it up in the map editor, and there is content. I can see many layers, goals, and plenty of hulls. Obviously with my images and textures directories empty, I can't exactly tell what is going on.

I think you should zip the entire directory up and put it some place we can download. Then, we can see what is wrong. I am wondering if one of your images is too big, and the map editor is running out of memory. You could try increasing the JVM max heap size for the map_editor too. It might be a good idea to upload your Editor.log file also.

Mango777 09-04-2016 05:47 AM

Thanks biell! I tried removing an image and it opened properly this time. I guess one of them might have been a bit large. Thanks everyone for helping me, I can't believe I failed to try this before :)


All times are GMT. The time now is 08:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
2008 Nimbly Games LLC