Altitude Game: Forums  

Go Back   Altitude Game: Forums > Altitude Support > Tech Support

Tech Support Trouble running the game? Found a bug? Post here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-19-2016, 09:55 PM
Fluffy Fluffy is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: scotland
Posts: 277
Default Display Problem

Hi

I recently got a new computer, however when I try to run the game via steam or the non-steam version, the display in either fullscreen or non-full at any resolution loads into the bottom right hand corner of the screen. I normally play in fullscreen so this is a big problem since I can only see 3/4 of the screen.

What its like loaded in non-full screen
http://prntscr.com/a5h8iv

What its like loaded in fullscreen
http://prntscr.com/a5h9f2

It's running windows 10 and will give specs if needed. Every other game I have loaded on seems to be fine display wise, just altitude that is a problem

Edit: additional problem - I have noticed that when I have been playing on non-fullscreen, the game stops for a while which leads to getting kicked from a server because of a time out. Not sure if the display and time out problem are correlated

Thanks

Last edited by Fluffy; 02-19-2016 at 10:02 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-19-2016, 10:25 PM
Stam Stam is offline
Member
 
Join Date: Aug 2015
Location: Lovely Greece
Posts: 79
Send a message via Skype™ to Stam
Default

As i told you, in non-full screen press right alt+enter. Should fix everything!
Reply With Quote
  #3  
Old 02-19-2016, 10:40 PM
Fluffy Fluffy is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: scotland
Posts: 277
Default

That didn't work
Reply With Quote
  #4  
Old 02-20-2016, 12:06 AM
Kafka Kafka is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Salt Lake City
Posts: 683
Default

New monitor as well?

Have you tried changing the resolution under Options > Graphics?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-20-2016, 12:10 AM
Fluffy Fluffy is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: scotland
Posts: 277
Default

It's a laptop so new everything. Tried changing resolution but to no prevail, often parts of the altitude screen go black, its very odd haha. I really have 0 clue of whats up. I doubt it is a windows 10 problem, yet everything else works fine so it is just altitude. So confuddled
Reply With Quote
  #6  
Old 02-20-2016, 06:01 AM
Oyster Oyster is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: In the ocean.
Posts: 325
Default

When I installed win 10, it changed my video drivers to something ****ty and I couldn't play any movies or anything.
I reverted back to win7 and it was all good.
I hate win 10

Last edited by Oyster; 02-20-2016 at 06:06 AM.
Reply With Quote
  #7  
Old 02-23-2016, 05:26 PM
Fluffy Fluffy is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: scotland
Posts: 277
Default

solved!

thanks to stam for giving me the idea for changing the app in properties

-changed to windows7 compatibility
-set to disable display scaling on high DPI settings
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Quick Chat Display phong Suggestions 0 03-10-2010 02:42 PM
Text display mega` Tech Support 1 01-17-2010 08:49 PM
Display bug protest boy Tech Support 0 12-07-2009 05:39 PM
Display Driver crash. Loli.ta Tech Support 1 10-14-2009 08:03 PM
Display resolution Phasma Felis General Altitude Discussion 1 04-06-2009 03:53 AM


All times are GMT. The time now is 12:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
2008 Nimbly Games LLC