Altitude Game: Forums  

Go Back   Altitude Game: Forums > Altitude Support > Tech Support

Tech Support Trouble running the game? Found a bug? Post here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-27-2016, 11:06 PM
Woofy Woofy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Where I am located.
Posts: 229
Default Mac DL

I am having trouble downloading the game onto a new Mac (separately, not through steam). When I download the installer it says

"Altitude Installer" is damaged and can't be opened. You should eject the disk image.

Is there any known solution to this?
Reply With Quote
  #2  
Old 08-28-2016, 01:04 AM
wolf'j'max wolf'j'max is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 3,848
Default

I suppose you could try the download link on this page, http://web.archive.org/web/201604302...itudegame.com/. It may contain an older file of the altitude installer. Either way lam/Karl are usually pretty fast to respond to these things.
Reply With Quote
  #3  
Old 08-28-2016, 01:18 AM
Woofy Woofy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Where I am located.
Posts: 229
Default

Thanks for the reply, didnt seem to work but I appreciate it
Reply With Quote
  #4  
Old 08-28-2016, 09:11 AM
LewisH LewisH is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Earth
Posts: 215
Default

The installer hasn't changed in years - from a bit of searching, it might be that newer versions of OS X require application installers be signed by default, which I'm not sure the altitude installer is (?). Here's how to disable it:

https://help.my-private-network.co.u...d-applications

https://en.wikipedia.org/wiki/Gatekeeper_(OS_X)

Last edited by LewisH; 08-28-2016 at 09:15 AM.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-22-2017, 12:29 PM
x76 x76 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 23
Default

Moved to a new computer with a backup on an external HDD, now Altitude crashes when I try and open it. Trying to reinstall it. Again.
Reply With Quote
  #6  
Old 08-23-2017, 04:28 PM
x76 x76 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 23
Default

Is having the game on an external HDD the problem, I wonder? I boot off the external and it's plugged in to a powered USB hub.

So I'm using my old laptop to play Altitude on... I need a bigger desk...
Reply With Quote
  #7  
Old 08-29-2017, 02:38 PM
x76 x76 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 23
Default

Hooray! Ran Software Update and I can run Altitude again!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
2008 Nimbly Games LLC