Altitude Game: Forums  

Go Back   Altitude Game: Forums > Altitude Support > Tech Support

Tech Support Trouble running the game? Found a bug? Post here.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-11-2015, 03:37 PM
Woofy Woofy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Where I am located.
Posts: 229
Default Browser version

I am unable to play the game through the browser version of the game. I was wondering if it still works.

On MacBook Air, tried all browsers.

It asks if I want to run the game, I click run, it says extracting, when it gets to 100% it changes to "Download". I click on download and it takes me to the download page.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-11-2015, 04:54 PM
JWhatever JWhatever is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Finland, gmt +2
Posts: 560
Default

Works for me.
(win8.1, firefox)

-J
Reply With Quote
  #3  
Old 10-11-2015, 05:41 PM
Woofy Woofy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Where I am located.
Posts: 229
Default

Okay, must be something on my end.

Thx jw
Reply With Quote
  #4  
Old 10-11-2015, 07:25 PM
Jonus Jonus is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 29
Default

Quote:
Originally Posted by Woofy View Post
I click on download and it takes me to the download page.
same here, also mac
Reply With Quote
  #5  
Old 10-11-2015, 08:51 PM
Mango777 Mango777 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: West coast
Posts: 317
Default

Last time I tried, it made me download something.
Reply With Quote
  #6  
Old 10-11-2015, 10:20 PM
Woofy Woofy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Where I am located.
Posts: 229
Default

I'd love to know if there was any way to fix this
Reply With Quote
  #7  
Old 10-11-2015, 10:58 PM
Slender Slender is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1,844
Default

It's also working for me on Firefox, Windows 7. Not working on Chrome though. Have you tried different browsers?

This might be relevant https://java.com/en/download/faq/chrome.xml
Reply With Quote
  #8  
Old 10-12-2015, 03:27 AM
Brutal Brutal is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2014
Location: UNITED STATES
Posts: 149
Default

Quote:
Originally Posted by Slender View Post
It's also working for me on Firefox, Windows 7. Not working on Chrome though. Have you tried different browsers?

This might be relevant https://java.com/en/download/faq/chrome.xml
Same as Slender ^
Reply With Quote
  #9  
Old 10-12-2015, 07:26 AM
Woofy Woofy is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Where I am located.
Posts: 229
Default

Firefox seems to work. Thanks for the quick support.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sounds don't work in browser version JWhatever Tech Support 5 03-12-2013 09:22 PM
server browser: filters not working? Beekay Tech Support 3 08-08-2011 12:43 AM
Altitude Browser Game andreeyps2 The Water Cooler 11 07-26-2011 08:04 PM
Lol Altitude Browser robinb98 The Water Cooler 8 01-05-2011 06:22 PM


All times are GMT. The time now is 06:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
2008 Nimbly Games LLC